Home Cursus & Workshops Kerstgroep of Engel

Kerstworkshop: kerstgroep of engel

tijdens deze workshop kunt u een keuze maken uit één engel of de Heilige familie bestaande uit Maria, Jozef en het kindje.

De engel is ca. 30 cm hoog en 14 cm breed, de figuren van Jozef en Maria worden ca. 28 cm hoog en 9 cm breed. U maakt vanuit een plak klei de basis voor de beelden. Daarop boetseert u het hoofd, armen, jurk en vleugels van de engel, de figuren van Maria en Jozef worden abstract de versiering is heel subtiel. Maria draagt een hoofddoek, Jozef zijn gewaad wordt door een simpele lijn aangegeven. Na het drogen en bakken op 980 °C kunt u de beelden thuis met acrylverf beschilderen maar u kunt ook een glazuurworkshop boeken waar u kunt kiezen uit een aantal glazuren. Daarna worden de beelden nog één keer op 1140 °C gebakken. Na ca. 1 week kunt u uw kunstwerk ophalen in mijn atelier.

 

Heiligefamilie_W Heiligefamilie_B engel1 IMG_0816

kleiworkshop

*Aantal deelnemers: minimaal 6 en maximaal 7.

*Duur: ca. 3 ,5 uur

*Kosten :49,50 per persoon, dit is inclusief alle materiaal, bakkosten, koffie, thee, 1 drankje en versnaperingen.

 Glazuurworkshop                                                                                                                                                                                *Duur: het glazuren duurt ca. 1 á 2 uur.

*Kosten: €29,50 per persoon, dit is inclusief alle materiaal, koffie, thee en een versnapering.