Home Cursus & Workshops Vogeltjes, kippen, dikke dametjes en meer…

Kleiworkshop: "Vogeltjes, kippen, dikke dametjes en meer..."

Deze workshop duurt ca. 3 uur is niet heel moeilijk en ook heel geschikt voor grote groepen die iets willen maken van klei.
U gaat aan de slag met zwarte klei en maakt vanuit een zg. ‘duimpotje’ twee beeldjes voor in huis of tuin. De figuurtjes worden ca. 15 cm breed en 15 cm hoog.
Het "duimpotje" is de basis voor; vogels, kippen, bloemen, vissen, dikke dametjes, schaapjes, hazen, slakken en meer.
Er zijn genoeg voorbeelden aanwezig om u te inspireren. Wanneer u tevreden bent over uw werk kunt u het decoreren met gekleurd kleislib. Daarna moeten de kunstwerkjes drogen en wannneer het droog is bak ik het op 1140 °C , dit proces duurt ca. 2 weken.

Huisentuin1 Huisentuin3 Huisentuin5 Huisentuin8

 Kleiworkshop

*Aantal deelnemers: minimaal 6 en maximaal 25. Tot 12 personen werkt u in mijn atelier en bij een grotere groep van max. 25 personen wijk ik, in overleg met u, uit naar een andere locatie. 
                                                                                                                                                                                         *Kosten: €37,50 p.p. dit is inclusief begeleiding, materiaal, bakkosten,koffie, thee, 1 drankje en versnaperingen.

*Bij grotere groepen wordt in overleg het programma en de locatie bepaald en aan de hand daarvan ontvangt u een passende offerte.

 

 *TIP: Laat van alle kunstwerkjes een groepskunstwerk maken. Het unieke kunstwerk kan dan in de hal van het bedrijf of op de afdeling worden geplaatst, een blijvende herinnering aan dit teamuitje.