Home Cursus & Workshops Tuin & Huis decoratie

Kleiworkshop: "Decoratie voor in huis en tuin"

Deze workshop duurt ca. 3 uur is niet heel moeilijk en ook heel geschikt voor grote groepen die iets willen maken van klei.
U gaat aan de slag met zwarte klei en maakt vanuit een zg. ‘duimpotje’ twee decoraties voor in huis of die u op een pin in de tuin kan zetten. De figuurtjes worden ca. 15 cm breed en 15 cm hoog.
Het "duimpotje" is de basis voor; vogels, kippen, bloemen, vissen, badgasten, schaapjes, hazen, slakken en meer.
Er zijn genoeg voorbeelden aanwezig om u te inspireren. Wanneer u tevreden bent over uw werk kunt u het decoreren met gekleurd kleislib. Daarna moeten de kunstwerkjes drogen en wannneer het droog is bak ik het op 1140 °C , dit proces duurt ca. 2 weken.

Huisentuin1 Huisentuin3 Huisentuin5 Huisentuin8

 Kleiworkshop

*Aantal deelnemers: minimaal 6 en maximaal 25. Tot 12 personen werkt u in mijn atelier en bij een grotere groep van max. 25 personen wijk ik in overleg uit naar een andere locatie. 
                                                                                                                                                                                         *Kosten: €35,00 p.p. dit is inclusief begeleiding, materiaal, bakkosten,koffie, thee, vruchtensap of wijntje en versnaperingen.

*Bij grotere groepen wordt in overleg het programma en de locatie bepaald en aan de hand daarvan ontvangt u een passende offerte.

 *TIP: Laat van alle kunstwerkjes een groepskunstwerk maken. Het unieke kunstwerk kan dan in de hal van het bedrijf of op de afdeling worden geplaatst, een blijvende herinnering aan dit teamuitje.